Rendelj profi szövegírót

0 Ft-ért!
Megrendelem

Az ajánlat eddig él:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rendelj profi szövegírót

0 Ft-ért!

Az ajánlat eddig él:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A NULLA FORINTOS SZÖVEGÍRÁS névre keresztelt

ajánlatom egy exkluzív lehetőség azoknak,

akik mindenféle kockázat és pénz befektetése nélkül

kipróbálnánának egy tapasztalt szövegírót.

A NULLA FORINTOS SZÖVEGÍRÁS névre keresztelt ajánlatom egy exkluzív lehetőség azoknak, akik mindenféle kockázat és pénz befektetése nélkül kipróbálnánának egy tapasztalt szövegírót.

Magadra ismersz?

Magadra ismersz?

N

A vállalkozásod jól teljesít, de a cég menedzselése mellett nincs időd arra, hogy magad írd a szöveges tartalmaidat.

N

Haladó gondolkodású vállalkozó vagy. Fontosnak tartod a tartalommarketinget, a szöveges tartalmat.

N

Szívesen áldoznál egy profi szövegíróra, de nem találsz olyat, aki jó és rendelkezik szabad kapacitással.

N

Nem akarod már megégetni magad. Félsz attól, hogy olyan szolgáltatásért fogsz fizetni, ami végül nem nyeri el a tetszésedet.

A NULLA FORINTOS ajánlatot azért hoztam létre,

hogy a fenti problémáidat megoldjam

és közben gazdagodj egy nagyszerű szöveges tartalommal,

ami a céljaidat szolgálja.

A NULLA FORINTOS ajánlatot azért hoztam létre, hogy a fenti problémáidat megoldjam és közben gazdagodj egy nagyszerű szöveges tartalommal, ami a céljaidat szolgálja.

Miért 0 forint? Ennek kamu szaga van!

Miért 0 forint? Ennek kamu szaga van!

Nincs semmi átverés az ajánlatban. Tényleg nem kérek egy huncut forintot sem a szövegírásért. Egyszerűen annyiról van szó, hogy számomra most nem a pénz a legfontosabb. Hanem a piaci tapasztalat.

Újságíróként több mint 15 éve dolgozok a szakmámban. Azonban a marketingszöveg-írással csak pár éve foglalkozom. A főállásom mellett jelenleg is írok szövegeket vállalkozóknak, marketingeseknek, de szeretnék további tapasztalatokat szerezni.

Szeretném a lehető legjobban megismerni a potenciális megrendelőimet. Ezért úgy döntöttem, hogy ha szöveget rendelsz tőlem, akkor nem pénzt kérek cserébe, hanem azt, hogy engedd, hogy pár percben megismerjem a vállalkozói kihívásaidat, gondolkodásodat, problémáidat stb. Ennyi a titok.

Mit tartalmaz az ajánlat?

Mit tartalmaz az ajánlat?

101%-os Garancia

101%-os Garancia

Talán furcsa dolog garanciáról írni egy 0 Ft-os szolgáltatás esetében, de tudod mit? Én még ezt is vállalom! Mert tényleg az a célom, hogy segítsek neked.

Tehát: ha nem tetszik a szöveg, amit írtam, akkor indoklás nélkül elállhatsz az együttműködésünktől. Elég annyit írnod, hogy „Sanyi, bocs, de nem kérem a szöveget!” És kész. Nem tartozol az ég világon semmivel.

Azt hiszem, ennél már csak az lenne jobb ajánlat, ha én fizetnék neked, hogy írhassak számodra szövegeket. 🙂

Ki lesz a szövegíród?

Ki lesz a szövegíród?

Végzettségem és foglalkozásom szerint PR-szakember és újságíró vagyok. Egy országos tévécsatornánál, majd Budapest egyik legnagyobb cégénél szereztem médiatapasztalatot. Több mint 15 éve a napi munkám része a sajtóval való kapcsolattartás, és a szövegírás. Megszámolni sem tudom, hogy az általam írt anyagok hány újságban, hírportálon jelentek meg, vagy rádióban, tévében hangoztak el.

Évek óta képzem magam az online marketing, főképp a tartalommarketing területén. A szövegírás nem csak hivatásom és munkám, hanem a hobbim is. 

Figyelem!

Ez most egy nagyon limtált lehetőség!

Ez most egy nagyon limtált lehetőség!

r

Van egy munkahelyem, ahol komoly felelősséggel dolgozok. Ezért a főállásom mellett csak egy-két ügyfélre van kapacitásom.

r

Ha gyorsan összejön az általam maximálisan vállalható ügyfélszám, akkor még a visszaszámláló lejárta előtt leveszem az ajánlatot.

r

Én is pénzből élek, szóval a 0 forintos ajánlatot csak rövid ideig tudom fenntartani.

r

Minél később jelentkezel, annál később tudom majd teljesíteni neked a munkát, ha esetleg megállapodunk. Hiszen már lesznek előtted mások.

Gyik

Mennyit kell fizetnem?

Ha a nulla forintos ajánlatot választod, akkor semennyit sem kell fizetned. Ez tényleg nulla forint.

Minden eshetőségre felkészülve egy hagyományos ajánlatot is biztosítok számodra, arra az esetre, ha valamilyen szempontból az lenne praktikus számodra. Ezt a fenti ártáblázatban láthatod. Ha azt az opciót választod, akkor 50.000 Ft-ba kerül a szolgáltatás.

Mi történik, ha leadom a megrendelésemet?

A megrendeléshez ki kell töltened egy rövid kérdőívet. Ez eAz Ön címe itt megylengdehetetlen lépés, de tényleg csak egy rövid folyamat. A kérdőívben olyan kérdéseket teszek fel neked, amelyek számomra fontosak a megfelelő ügyfél kiválasztásához. Ha elküldted a válaszaidat, akkor egy-két napon belül reagálok azokra. Utána felvesszük egymásal a kapcsolatot.

Megrendelés esetén garantált a munka?

Sajnos legjobb szándékom ellenére sem tudom garantálni az együttműködést. Csak egy-két ügyfelet tudok vállalni. Saját időm és energiám engem is keretek közé szorítanak.

A megadott információk alapján próbálom majd kiválasztani azokat a jelentkezőket, akikkel a lehető legjobban segíthetjük egymást. Például, ha olyan témában kellene szöveget írnom, ami fényévekre van tőlem, akkor azt inkább nem vállalom. Se nekem, se neked nem lenne jó egy ilyen együttműködés. (Lehet, hogy vannak olyan szövegírók, akik a robotporszívótól kezdve, a fehérjeporokon át, a kertgondozásig mindenről írnak, de én nem ilyen vagyok. Nem szeretnék mindenhez érteni.)

Szóval a megrendelésed leadása egy jelentkezés. De bízok benne, hogy végül egymás tenyerébe tudunk csapni.

Csak egy cikk ingyenes?

Alapvetően igen, csak egy cikk. Tehát ez az ajánlat nem arról szól, hogy örök időkre ingyen írogatok neked. De ha úgy érzem, hogy a veled való együttműködés további ügyféltapasztalatot is eredményez nekem, akkor örömmel vállalok egy második cikket is hasonló feltételekkel.

Milyen hosszú lehet a megrendelt szöveg?

Kb. 1200 szó (azaz kb. 7200 karakter) hosszúságú. Ha ennél rövidebbet szeretnél, az oké. Ha hosszabbat, arról is beszélhetünk. Témafüggő, lehet hogy simán belefér. Természetesen a cikk hosszát nem centire mérem, ha a téma azt kívánja, nem fogom 1200 szó után befejezni. Ez csupán egy irányadó szám.

Képet kapok az anyaghoz?

Igen. Ha szükséged van rá, akkor 1 db jogtiszta képet biztosítok neked.

Milyen típusú szöveget kérhetek?

Amik jöhetnek: blogcikk, SEO-alapú blogcikk, egy weboldal, vagy a weboldalad egyik oldalának szövegezése (ha az belefér 1200 szóba), sajtóközlemény, feliratkozó oldal szövege, stb. Esetleg közösségi oldalakra (Facebook, LinkedIn) szánt szövegeket is kérhetsz, ugyanis azokból is rengeteget írtam már. De az az igazság, hogy nem ez lenne a fő terepem, de ha erre lenne szükséged, beszéljünk róla!

Amit ne kérj: hirdetések szövegezése, webshopba termékleírások.

Kérsz briefet?

A brief nem kötelező, de nagyon sokat segíthet. Neked is és nekem is. Amikor a jelentkezők közül kiválasztom, hogy kivel szeretnék együttműködni, adott esetben az is mérlegelési szempont lehet számomra, hogy ki mennyire akar nekem instrukciókat adni a munkához.

Ha készítesz briefet, akkor abba érdemes beleírnod, hogy például milyen kulcsszóra szeretnéd a szöveget, kb. mi legyen a fő üzenete/célja a tartalomnak, milyen legyen a stílusa/hangvétele, illetve az is sokat segíthet, ha kb. van elképzelésed, hogy pontosan kiknek szólna az anyag, vagy ha tudsz olyan példákat mutatni, amihez hasonlót szeretnél.

De nem kell ezt túlgondolni! Nincs szükségem hivataloskodó doksikra. Egyszerűen csak nagy segítség, ha nem mindent egyedül kell kitalálnom, hanem látom a te elképzeléseidet is.

Hogyan néz ki az ellentételezés?

Ahogy azt fenteb írtam, az a célom, hogy a lehető legjobban megismerjem a potenciális megrendelőimet. Érdekelnek a vállalkozói kihívásaid, a gondolkodásod, a problémáid stb.

Ennek kiderítésére én a legjobb módszernek azt látom, ha egyszerűen leülünk dumálni (online) és hagyod, hogy picit faggassalak. Kb. egy órán keresztül. Nyilván nem foglak szenzitív adatokról, vagy üzleti titkokról kérdezni…

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy milyen szerepet játszik a vállalkozásodban a tartalommarketing, kik írják a szövegeidet, hol és hogyan keresel szövegírókat, a tartalommarketing területén milyen szolgátatás lenne számodra a leghasznosabb, milyen szolgáltatással tudnék a segítségedre lenni, mennyit ér neked ez az egész, stb.

Ez csak egy példa az ellentételezésre, de nyitott vagyok hasonló ötletekre is.

Milyen minőségre számítsak 0 Ft-ért?

A 0 Ft-os ár nem azt jelenti, hogy értéktelen szolgáltatást nyújtok neked. Az az érdekem, hogy nagyon elégedett legyél a munkámmal. Számomra értékes a te vállalkozói tapasztalatod, fontos, hogy megismerjem az igényeidet és ezt szeretném remek munkával meghálálni.

De ne feledd! Igazából nincs vesztenivalód, hiszen ha nem tetszik a végeredmény, akkor mindenféle kötelezettség nélkül egyszerűen elállhatsz a megállapodásunktól. Remélem, ez a felajánlás meggyőz téged arról, hogy tényleg minőségi munkát szeretnék neked átadni. Ugyanis nem érdekem, hogy visszalépj és így feleslegesen dolgozzak.

Ha további kérdéseid vannak, nyugodtan írj nekem a sanyi@kontentlabor.hu címre!