Milyen online vállalkozástípus való neked? Töltsd ki a tesztet és megtudod!

Ez az oldal rólad szól

Remélem, hogy gyorsan magadra fogsz ismerni. Az a célom, hogy minél pontosabban lásd, mennyire lehet hasznos számodra a KontentLabor. Kérlek, olvasd végig az alábbi állításokat. Képzeletben – vagy a gombok megnyomásával – pipáld ki azokat, amelyek igazak rá. Majd egy kattintással válaszolj őszintén az oldal legalján található kérdésre!

Alkalmazottként dolgozol

Szereted a munkádat, legalábbis elégedett vagy a munkahelyeddel. Jól ismered a szakmádat. Többéves tapasztalatod van, magabiztosan mozogsz a saját területeden.

Második anyagi lábra vágysz

Munkád ellenére új kihívásokra, picit újfajta életmódra vágysz. Szeretnél egy olyan, másodállásban végezhető vállalkozást, amelyben örömödet leled. Amivel új készségeket tudsz elsajátítani, és amivel kiépíthetsz magadnak egy második bevételi forrást.

Nem hiszel a csodákban

Nem dőlsz be az önjelölt “guruk”-nak. Nem akarsz pillanatok alatt, passzív módon csillió pénzt keresni, csak azért, mert az interneten sokan azt sugallják, hogy ez így működik. A tisztességes munkában és a kitartásban hiszel.

A család mindennél fontosabb számodra

Szereted a családodat. Sokkal jobban, mint a pénzt. Ez nem is kérdés. Ezért fontos számodra, hogy szakmai és pénzügyi céljaid mellett mindig tudj rájuk időt szakítani.